TYPO3 CMS - typo3

TYPO3 CMS

TYPO3 is een open source content management systeem dat gericht is op grote en groeiende bedrijven. Het bevat een krachtig cachingsframework voor een goede performance en uitgebreid rechtensysteem voor gebruikers. Bovendien is het mogelijk om websites met meerdere vertalingen van pagina’s op te zetten. Daarnaast is het mogelijk meerdere websites binnen 1 installatie te draaien. Doordat er duizenden ontwikkelaars aan het systeem werken wordt er gewerkt met de nieuwste technieken op webdevelopment gebied. De community biedt ook vele duizenden plugins aan die binnen een website geimplementeerd kunnen worden, waardoor de ontwikkeltijd van een applicatie kan worden verkort. Lees hier meer over TYPO3

Enkele grote bedrijven die TYPO3 CMS gebruiken zijn: Evangelische Omroep, Gemeente Utrecht, Technische Universiteit Eindhoven en VARA. Webconstructions Delft heeft ruime ervaring met het opzetten van maatwerk applicaties met TYPO3.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden en wensen van uw maatwerk applicatie te bespreken.