Wat wil je bereiken ?

Elke website heeft een doel. Je wilt een product verkopen via je website, je probeert via je website meer leads binnen te halen die je daarna telefonisch kan benaderen, je wilt mensen informeren over een bepaalde gebeurtenis of je wilt je merk op de kaart zetten.

Voor elk doel is een bepaalde strategie nodig om dit doel te bereiken. Webconstructions heeft ruime ervaring met verschillende typen klanten en kan jou aan de hand nemen om jouw persoonlijke websitedoel te verwezenlijken.

Dit gebeurt door een website op te zetten die aantrekkelijk, vindbaar en snel is.

Doelgerichte WordPress Website - RSS feed in WordPress
Wordpress website op maat laten maken door Webconstructions Delft

Waarom een WordPress website?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem. Dit is niet zonder reden: Er zijn wereldwijd duizenden ontwikkelaars bezig zijn om WordPress dagelijks te verbeteren. Deze verbeteringen vinden plaats op gebied van beveiliging, styling en functionaliteit. Hierdoor zijn er veel voordelen aan WordPress:

  • Gratis te downloaden en gratis updates
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitbreidbaar met duizenden plugins en thema’s
  • Goed te optimaliseren voor zoekmachines
  • Voortdurend doorontwikkeld

WordPress blogs

WordPress website projecten

Bekijk hier enkele van onze laatst gerealiseerde WordPress websites

Met Paul heb ik een aansprekende website gekregen en is mijn onderneming op internet goed vindbaar. Paul heeft verstand van zaken en weet dit goed te benutten voor zijn klanten. Een aanrader!

Voor mijn nieuwe website heb ik nauw samengewerkt met Paul. Het was een ingewikkeld proces waarbij de website niet alleen een complete nieuwe lay-out kreeg, ook zaken als redirects van een ander domein moesten goed ingesteld staan. Paul neemt de tijd om je alles uit te leggen, werkt secuur, is eerlijk en geeft goede adviezen. Maar het belangrijkste: hij komt na wat hij belooft.

Start uw project

Van start met uw website? Wij maken graag kennis met u.

Neem contact op via telefoon of email.