Een WordPress website is een ideaal open source content management systeem voor het MKB. WordPress is van oorsprong een blog CMS maar is door de vele beschikbare plugins uitgegroeid tot een volwaardig CMS met vele opties.

Doordat WordPress een community heeft met duizenden ontwikkelaars komen er constant nieuwe plugins uit die vrij te gebruiken zijn. Webconstructions is in staat deze plugins te implementeren en waar nodig aan te passen op uw specifieke wensen. Hierdoor is de ontwikkeltijd van een applicatie vaak een stuk kleiner en hoeft een complexe website toch niet teveel te kosten.

WordPress is het meeste gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Enkele grote bedrijven die gebruik maken van websites met WordPress CMS zijn: Sony music, UPS, CNN en Vogue.

Wordpress website op maat laten maken door Webconstructions Delft

Waarom een WordPress website?

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem. Dit is niet zonder reden: Er zijn wereldwijd duizenden ontwikkelaars bezig zijn om WordPress dagelijks te verbeteren. Deze verbeteringen vinden plaats op gebied van beveiliging, styling en functionaliteit. Hierdoor zijn er veel voordelen aan WordPress:

  • Gratis te downloaden en gratis updates
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitbreidbaar met duizenden plugins en thema’s
  • Goed te optimaliseren voor zoekmachines
  • Voortdurend doorontwikkeld

Lees meer over WordPress op WordPress.org

Ook geinteresseerd in een WordPress website?

Wat kan ik met een WordPress website?

Hoewel WordPress oorspronkelijk als Blog CMS is opgezet, is het inmiddels uitgegroeid tot een platform waarop een website kan worden gecreëerd die aan alle hedendaagse standaarden voldoet.

Zo is WordPress in te zetten om een leden website te ontwikkelen, een website voor lead-generatie, Een forum, een website voor een productlancering, een webshop, een portfolio website voor fotografie.

Eigenlijk alle hedendaagse typen websites zijn te ontwikkelen met WordPress. Dit komt doordat de basisinstallatie van WordPress is uit te breiden met thema’s en plugins. Binnen het thema en de verschillende plugins kan de functionaliteit van WordPress worden uitgebreid met de functionaliteit en styling die u voor ogen heeft.

Webconstructions kan thema’s uitbreiden en plugins aanpassen om zodoende WordPress websites op maat te creëren.

WordPress website - wordpress website

Toepassingen van een WordPress Website

Enkele voorbeelden hoe u een WordPress website kan inzetten

Lead generatie

Zorg dat u potentiële klanten makkelijk contact op kunnen nemen

Webshop

Verkoop uw producten online in uw webwinkel, volledig geautomatiseerd

Leden website

Start uw eigen community
Breng mensen samen

Portfolio website

Toon uw kwaliteit
In een mooi jasje

Actie website

Zorg dat mensen ingaan op uw speciale, tijdelijke aanbod

Podcast website

Informeer uw publiek over de onderwerpen die u aan het hart gaan

Nieuws website

Toon het laatste nieuws van uw organisatie

Online Forum

Laat gebruikers elkaar helpen met een forum

Documenten delen

Een plek om belangrijke documenten met uw publiek te delen

Muziek website

Deel uw muziek met een wereldpubliek

Video website

Toon uw video’s of embed ze vanuit YouTube

Meertalige website

Informatie in alle talen op uw meertalige website

Laat ons een WordPress website op maat voor u maken!

Recente WordPress projecten

Bekijk hier enkele WordPress websites uit onze portfolio.

Wat onze klanten over ons zeggen

Voor mijn nieuwe website heb ik nauw samengewerkt met Paul. Het was een ingewikkeld proces waarbij de website niet alleen een complete nieuwe lay-out kreeg, ook zaken als redirects van een ander domein moesten goed ingesteld staan. Paul neemt de tijd om je alles uit te leggen, werkt secuur, is eerlijk en geeft goede adviezen. Maar het belangrijkste: hij komt na wat hij belooft.

In de zomer van 2019 heb ik Paul via het internet gevonden. Ik stelde hem de vraag ‘kun je mij snel helpen met een nieuwe website?’ Het antwoord was ‘ja’ en zo zijn we samen het avontuur gestart. Een mooi avontuur. Paul heeft ervaring, heeft kennis en weet zich goed in je te verplaatsen. Gaat naast je zitten, luistert en denkt mee. Versnelt het tempo als het moet en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak. Dringt zich niet waardoor je graag nog een avontuur met hem wil doen. Nou dat hebben we dus ook gedaan. WordPress heeft geen geheimen voor Paul. Hij kan specifieke zaken voor je programmeren en heeft ook onze mensen getraind. Zeer tevreden over Paul en ik beveel ‘m van harte aan.

Start met uw eigen WordPress website

Van start met uw website? Wij helpen u graag!

Neem contact op via telefoon of email ons met al uw ideeën.

WhatsApp chat