Zo Veilig – WordPress

Met deze WordPress website presenteert Zo Veilig zich als een van de meest toonaangevende beveiligingsbedrijven van Nederland. De website is volledig responsive en is apart geoptimaliseerd voor pc, laptop, tablet en mobiel.

Zo Veilig

Zo Veilig is een organisatie die zich richt op beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Dit doen ze met alarmeringssystemen voor inbraak, brand, waterschade maar ook persoonlijke bescherming. Het bedrijf biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming tegen inbraak, brand en overig ongeluk.

Zo Veilig Website: https://www.zoveilig.nl

Uitgevoerde werkzaamheden

Voor Zo Veilig heeft Webconstructions Delft een WordPress website opgeleverd die aan alle laatste standaarden voldoet. Zo is het design geschikt voor PC, laptop, tablet en mobiel. Daarnaast wordt ook gebruik gemaaakt van de laatste technieken om alles mooi te visualiseren. De WordPress website toont goed welke beveiligingsoplossingen Zo Veilig te bieden heeft. Daarnaast wordt de werkwijze overzichtelijk in kaart gebracht. Verder bevat de site een nieuwssectie, zoekfunctie en een zeer uitgebreide klantenservice pagina met veelgestelde vragen. Er zijn diverse formulieren binnen de website te vinden waarmee men de klant op maat van dienst kan zijn. Deze formulieren worden op een fraaie wijze binnen een lightbox getoond.

Meer recente projecten