Wijnstokgemeente – WordPress

WordPress - Wijnstokgemeente - Wijnstokgemeente

De Wijnstokgemeente is een evangelische gemeente in Berkel en Rodenrijs. Deze actieve kerk toont op zijn website waar het voor staat en geeft (potentiële) bezoekers een beeld van wat men binnen de gemeente kan verwachten.

De oude WordPress website van de Wijnstokgemeente is inclusief de Church Admin integratie geëxporteerd naar een nieuwe omgeving die meer past bij de huidige uitstraling van de gemeente.

Verschillende leeftijdsgroepen hebben een plekje in de kerk en dit kan men direct terugvinden op de homepage. Deze introductieteksten verwijzen naar de pagina “wat doen we” waarbij uitgebreider wordt besproken wat er voor elke doelgroep te vinden is binnen de kerk.

Daarnaast wordt het laatste nieuws gedeeld en kan men meer lezen over de samenkomsten.

Een belangrijk onderdeel van de website is de pagina “kijken” – hier kan men de laatste preken terugkijken en meer verdieping vinden over de besproken onderwerpen. Ook kan men hier eerdere prekenseries terugvinden.

Wijnstokgemeente

De Wijnstokgemeente, een evangelische gemeente in Berkel en Rodenrijs. Deze kerk bestaat al ruim 40 jaar en is zeer betrokken met activiteiten voor jong en oud. Met deze website wil men zich presenteren aan bezoekers en laten zien waar zij voor staan.

Wijnstokgemeente Website: https://wijnstokgemeente.nl/

  • Slider met beelden
  • Over ons
  • Nieuws
  • Youtube video content
  • Church Admin integratie
  • Contactformulier

In de zomer van 2019 heb ik Paul via het internet gevonden. Ik stelde hem de vraag ‘kun je mij snel helpen met een nieuwe website?’ Het antwoord was ‘ja’ en zo zijn we samen het avontuur gestart. Een mooi avontuur. Paul heeft ervaring, heeft kennis en weet zich goed in je te verplaatsen. Gaat naast je zitten, luistert en denkt mee. Versnelt het tempo als het moet en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak. Dringt zich niet waardoor je graag nog een avontuur met hem wil doen. Nou dat hebben we dus ook gedaan. WordPress heeft geen geheimen voor Paul. Hij kan specifieke zaken voor je programmeren en heeft ook onze mensen getraind. Zeer tevreden over Paul en ik beveel ‘m van harte aan.

Meer recente projecten