Soul Survivor – WordPress

Soul Survivor is een organisatie die elk jaar een groot christelijk festival organiseert op strand Nulde. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten die er toe dienen het christelijk geloof bekend te maken onder jongeren. Deze nieuwe corporate website is gebouwd met het CMS WordPress. Foto’s van mensen staan binnen deze site centraal. Elke hoofdpagina toont een van de activiteiten van Soul Survivor. Met duidelijke en korte teksten blijft het een clean en overzichtelijk geheel. Uiteraard is de site responsive zodat jongeren de site met hun mobiele devices kunnen bezoeken.

Soul Survivor

Soul Survivor is een organisatie die elk jaar een groot christelijk festival organiseert op strand Nulde. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten die er toe dienen het christelijk geloof bekend te maken onder jongeren.

Soul Survivor Website: http://www.soulsurvivor.nl

Uitgevoerde werkzaamheden

Voor Soul Survivor heeft Webconstructions Delft een WordPress website ontwikkeld die aan een aantal voorwaarden moest voldoen: Een hippe website waarmee jongeren via alle mogelijke apparaten kunnen lezen over de activiteiten van Soul Survivor. Doel hierbij was dan ook de aandacht van de jongeren weten te houden via foto’s en videomateriaal. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met Instagram zodat de jongeren het materiaal dat via dit social media kanaal wordt aangeboden direct kunnen terugvinden op de website.

Meer recente projecten