Jojo’s sanctuary – WordPress

Jojo's Sanctuary homepage

Jojo’s Sanctuary is een stichting in Chiang Mai, Thailand. De stichting is genoemd naar het jongetje Jojo dat helaas op jonge leeftijd is overleden door verwaarlozing. De stichting is opgezet in zijn herinnering en heeft als doel gezinnen te begeleiden in opvoeding.

Deze website toont de 3 pijlers die de stichting nastreeft: Educate (onderwijs), Protect (bescherm) en Empower (ondersteun). Deze meertalige WordPress website is te bekijken in het Engels en in het Thais.

Middels video content, foto’s en teksten verteld de stichting over al haar werkzaamheden in het vaak arme Thailand. Ook is er een blog met het laatste nieuws van de stichting.

Als duidelijke call-to-action is de donatieknop aanwezig. Dit is immers het hoofddoel van de website, meer sponsors aantrekken zodat de stichting haar goede werk kan vergroten.

De website is gehost in Nederland, maar heeft veel bezoekers in Amerika en Thailand. Vandaar dat er gebruik gemaakt wordt van een Content Delivery Network (CDN) om de website wereldwijd aan te bieden op een snelle manier.

Jojo’s Sanctuary

Jojo’s Sanctuary is een stichting die kansarme gezinnen ondersteund in het noorden van Thailand. De stichting heeft als doel om kinderen te beschermen, onderwijzen en ondersteunen bij hun eigen gezin. In Thailand komt het vaak voor dat arme ouders hun kinderen afstaan aan een weeshuis, maar de stichting wil gezinnen ondersteunen, zodat kinderen opgroeien in een liefdevolle en veilig thuissituatie.

Jojo’s Sanctuary Website: https://jojosthailand.org/

  • Meertalige website
  • Slider met foto’s
  • Geanimeerde content
  • Video
  • Blog
  • Contactformulier

Meer recente projecten